Tuin Bouwmaterialen is een begrip in de regio. De houthandel die onze familie in 1897 startte, is inmiddels fors uitgebreid met allerhande bouwmaterialen en een professionele werkplaats voor houtbewerking. In 1970 werd ook Tuin Keukens opgericht, dat door de mond-tot-mond reclame van trouwe klanten uitgroeide tot het bedrijf dat het nu is.

Enorme voorraden
Waarom Tuin Bouwmaterialen zo’n begrip is? Vooral vanwege onze enorme voorraden. We grijpen niet gauw mis en dat is fijn als u met een klus bezig bent. Van één plank, tot pallets materialen: we leveren gewoon. Direct.

Image
Image

Vakkundig antwoord of advies
Onze klanten waarderen het ook dat ze meteen een vakkundig antwoord krijgen. Of een gedegen advies. De lijntjes zijn namelijk kort. De ene keer is iemand uit de showroom de aangewezen persoon om te reageren, een andere keer een medewerker uit de werkplaats. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Eigen werkplaats en transportservice
In onze eigen werkplaats maken we uw hout of plaatmateriaal op maat. Onze professionele houtwerkers nemen u het werk graag uit handen. Daar hoeft u niet meer naar om te kijken. Ziet u het niet zitten alle bestelde materialen zelf te vervoeren? Dan regelen wij dat toch voor u? Met onze eigen vrachtwagen leveren we de materialen zorgvuldig op het door u aangegeven tijdstip af, op de locatie van uw keuze.

Tuin Bouwmaterialen – enorme voorraden, uitstekende service

Grote voorraden
Vakkundig advies
Eigen werkplaats
Eigen transportservice